nuffnang ads

Rabu, 18 Januari 2012

Premium Beautiful



As salam
as salam sahabat niaga
as salam sahabat blog
as salam sahabat-sahabat..

Sori lerr, kali ni entry seksi sikit...hehe..
Tapi tak pe kan, untuk kesihatan.. banyak yang dah cuba..korang bila lagi..hehe


Tahu tak apa itu Premium Beautiful ?

Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.
It is not just a normal corset, but:
  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.
  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.
  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.
  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.
  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…
Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilangkan bau badan
 

Terdapat dalam 3 siri iaitu:
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA - Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.
  • SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGAN - melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL - mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

 

Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)
  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • meningkatkan kadar metabolisma
  • memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • mengeluarkan peluh asid
  • mengalakkan tumbesaran lebih teratur
  • mengekalkan kesegaran badan
  • mengurangkan kandungan asid dalam darah

  • menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit
  • tidur lebih selesa dan nyenyak
  • menghilangkan bau badan
  • menghilangkan kulat dan fungus
  • membersihkan udara dalam badan
  • mengekalkan kepanasan suhu badan
  • menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik

Dan yang paling penting..

JAMINAN SEUMUR HIDUP!!!!!!!!!